Megérkezett egyedülálló szolgáltatásunk, a Barabás TérkőFutár,  ami könnyűvé és költséghatékonnyá teszi a térkövek szállítását országszerte

Mi a Barabás TérkőFutár?

Térkő vásárlása során az egyik legnagyobb fejtörést a fuvarszervezés okozza. 
Egy átlagos magyar család általában nem tud megrendelni egy egész kamionnyi térkövet. Partnereink visszajelzéséből egyértelműen kiderült, hogy a raklap mennyiségi bontására is nagy lenne igény, hogy ne legyen szükség egy teljes raklappal megvenni pár négyzetméter térkő kedvéért. A Barabás Térkőfutár házhoz viszi a térkövet az ország egész területén, sőt nem kell egy teljes raklappal rendelnie, ha Önnek az nem lenne gazdaságos.  

Miért válasszák vásárlóink a Barabás TérkőFutár szolgáltatását? 

 • Mennyiségtől függetlenül megoldjuk a térkő kiszállítását az ország teljes területén.
 • Nem kell egy teljes teherautóval rendelni ahhoz, hogy tudjuk vállalni a lehető legkedvezőbb áron a szállítást. 
 • Jó hír, hogy áprilistól lehetővé válik megbontott raklapok rendelése. 
 • Tágabb határidők esetén a fuvarköltség  - lehetőség szerint - egyre kedvezőbben alakul, mert logisztikai rendszerünk folyamatosan optimalizál és megtalálja Önnek a legjobb megoldást.

Hogyan vehetem igénybe a Barabás TérkőFutár szolgáltatását? 

Három egyszerű lépésben: 

 1. Az országban több mint 400 kereskedő Partnerünk segít abban, hogy megtalálja a megfelelő térburkolatot kertjébe, udvarába. 
 2. Látogasson el a www.barabasteglako.hu/kereskedoink oldalunkra, válassza ki, és keresse fel lakhelyéhez legközelebbi Partnerünket. 
 3. Kereskedőink többsége rendelkezik bemutató állványokkal, mintákkal, így munkatársaik segítségével könnyedén megtalálhatja az ideális megoldást kertjébe, udvarába, sőt, sok esetben még kivitelezőt is ajánlanak. 
 4. Miután kiválasztotta az Önnek legszimpatikusabb térkövet, illetve szegélyrendszert, nincs más dolga, mint Partnerünk segítségével ajánlatot kérni az Ön által rendelt mennyiségre. Csak meg kell adnia a kivitelezés címét, a kívánt határidőt, és a rendelt térkő mennyiségét. 

A Barabás TérkőFutár naprakész logisztikai rendszere segítségével néhány perc leforgása alatt megtaláljuk Önnek a legoptimálisabb megoldást, így nem kell azon törnie a fejét, hogy hogyan kerül a térkő a helyszínre. 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS AKÁR BONTOTT RAKLAPPAL IS! 

FIGYELEM! A Barabás TérkőFutár szolgáltatását csak kereskedő partnereink segítségével tudja megrendelni és igénybe venni! Kérje kereskedő partnereink segítségét és találják meg együtt az ideális térkövet kertjébe, udvarába a lehető legrövidebb határidővel, a legkedvezőbb áron! 
 

Kérdése van? Írjon nekünk!

Az űrlap kitöltése hibás. Kérem, javítsa az alábbiakat!

 • Ön neve: A mező kitöltése kötelező!
 • Email: A megadott adat formátuma nem megfelelő!
 • Telefonszám, Email: Legalább az egyik mező kitöltése kötelező!
 • Üzenet: A mező kitöltése kötelező!
 • Adatvédelmi szabályzat: A tájékoztatást el kell fogadnia!

A művelet sikertelen!